Taxi Hilversum

BEL: 036-2340737

Taxi Hilversum nodig?

Taxi Hilversum nodig? Bij Genesis Taxiservice bent u dan op het juiste adres. Onze taxiservice is onderscheidend, snel en ook nog eens heel goed betaalbaar! Genesis Taxiservice is een allround taxibedrijf. Dit betekent dat wij allerlei verschillende diensten voor u kunnen uitvoeren. Wil u op vakantie? Dan kunnen wij u naar uw luchthaven brengen, zorgen wij dat u daar op tijd aan komt en dat u ontspannen op vakantie kunt! Niet alleen in en rondom Hilversum kunnen wij u bedienen, maar ook voor ritten ver daarbuiten! U wordt gereden in onze luxeauto en onze chauffeur brengt u snel en met een goede service van deur tot deur. Kort om voor een taxi bent op het juiste adres bij Genesis Taxiservice!

Service in Hilversum

Taxi Hilversum is synoniem voor Genesis Taxiservice. Wij bieden een hoogwaardige taxiservice in de regio van Hilversum en omstreken. Wij hebben een personenauto van het merk Mercedes maar ook groter voertuig van Volkswagen. Deze kan ook worden ingezet voor kleine verhuizingen. Ons taxibedrijf is betrouwbaarheid en vind veiligheid en hygiëne erg belangrijk. Eigen muziek bij Genesis Taxiservice is geen probleem. Ook het rijden zonder daklicht is mogelijk. Bij Genesis Taxiservice heeft de chauffeur ruim dertig jaar ervaring in het vak. Een taxichauffeur die ervaren is en weet wat u wilt vindt u bij Genesis Taxiservice.

Service bij Genesis Taxiservice

N

Zakelijk vervoer

N

Privé vervoer

N

Betrouwbaar

N

Hygiënisch

N

Snel

N

Onder standaardtarief

N

Meertalig

N

Comfortabele wagens

N

Ritten door heel Nederland

N

Onderscheidend

Ook een airporttaxi vanuit Hilversum reserveren?

Genesis taxi staat altijd voor u klaar. Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen of meteen een taxi te boeken bij Genesis taxiservice

036-2340737

Bel ons direct!